Zoveel voordelen met 1 spaarkaart!

Winkelen, genieten, eten in Grimbergen levert heel wat voordelen op. Dankzij de Joyn-kaart in je broekzak, portefeuille of handtas of met de Joyn-app jouw smartphone geniet je van extra voordelen en kortingen.

 De Joyn-kaart is te gebruiken bij meer dan 40 deelnemende handels- en horecazaken in Grimbergen en bij meer dan 6.000 handelszaken over heel België. Scan de kaart bij elk bezoek aan een deelnemende handelszaak en spaar zo individuele voordelen (vb. een gratis gebakje, korting op jouw favoriete kledij, een gratis drankje,...). Daarnaast krijg je - specifiek bij de Grimbergse zaken - bij elke scan een winstkans, waardoor je kans maakt op de maandelijkse prijzenpot. Opgelet: enkel geregistreerde gebruikers kunnen kans maken, dus vergeet niet jouw gegevens in te vullen. Je kan ze invullen via my.joyn.be.

Alle deelnemende handelszaken vind je op de website en in Joyn-app die je gratis kan downloaden. Je herkent ze straks ook aan de sticker op de etalage.

Hoe gebruik je de Joyn-kaart?

Registreer jouw Joyn-kaart door onderaan op 'Registreer jouw Joyn-kaart’ te klikken en neem ze overal mee naartoe! De kaart is immers jouw trouwe vriend waarmee je tal van voordelen kunt bekomen. Bij iedere deelnemende handelaar kan je jouw Joyn-kaart scannen bij het afrekenen en ontvang je met elke scan individuele punten winstkansen die je later kan omruilen voor lokale voordelen.

De Joyn-kaart vervangen door een app? Dat kan, met de digitale klantenkaart van Joyn! Download de Joyn-app en ontdek je buurt vol beloningen!

 

Heb je nog vragen over de Joyn-kaart of het gebruik ervan? Neem hieronder een kijkje bij onze veel gestelde vragen of neem contact op via grimbergen@joyn.be